Kan man använda Hårborttagningskräm på pungen?

av Meaghan / 2022-03-09

Kan man använda Hårborttagningskräm på pungen?

Kan man använda Hårborttagningskräm på pungen?

Om du använder hårborttagningsmedel, läs noggrant på förpackningen. Pungen är känslig och det kan lätt svida till! Mitt råd är istället att använda rakhyvel, eftersom pungen är så känslig. Om du använder rakhyvel på pungen är det ingen fara om du tar det försiktigt.

Med detta i åtanke, hur gör jag för att få bort allt hår i underlivet?

A och O är bra grejer: en supervass rakhyvel och en rakkräm som lirar med din hudtyp. Sen ska du raka medhårs och inte mot hur håren växer. Var dunderförsiktig - små rispor och skärsår vill du undvika. Tänk också på att huden ska vara fuktig och du inte ska trycka hyveln för hårt mot huden. Kan man använda Hårborttagningskräm i underlivet? Självklart kan du det! Veet erbjuder dig lyxen att själv kunna ta bort håren och få den silkeslena känslan. Våra filmer och bruksanvisningar på förpackningen gör hårborttagning enkelt i hemmets trygga ramar. Bikiniområdet är känsligt och även om det kan vara frestande att raka där, rekommenderar vi att undvika det.

Och en annan fråga, Är hårborttagningsmedel farligt?

Hårborttagningskrämer innehåller en viss typ alkaliska kemikalier som på ett säkert sätt reagerar med håret på kroppen. De bryter ner keratinet (proteinstrukturen av ditt hår), vilket gör att det försvagas och löses upp. Detta lämnar håret i ett gelé-liknande tillstånd som användaren enkelt kan torka bort. Kan man använda Veet på huvudet? Kan användas på rygg, bröst, armar och ben men bör ej användashuvudet, i ansiktet, ögon, näsa, intima kroppsdelar, bröstvårtor eller andra kroppsdelar.

Och därefter, hur får man bort könshår permanent?

Hårborttagning underliv

Att ta bort hår i underlivet en väldigt populär behandling bland kvinnor men vi ser även på senare år att män väljer att ta bort sitt hår permanent med hjälp av laser. I de intima regionerna är det ofta individuellt hur mycket hår man vill ha och var, så därav är priset svårt att säga exakt.

Hur får man bort hår utan att raka? Epilering. Passar dig som: Vill ta bort hår på benen med långvarig effekt. Att epilera bort hår fungerar på alla typer av hårstrån – korta, grova, fjuniga, ljusa eller mörka. Hårstråna på benen dras upp från roten vilket resulterar i silkeslen och hårfri hud i upp till fyra veckor.

Därmed, får inte bort allt hår när jag rakar?

Ofta beror det på att smuts och död hud blockerar porerna och hårsäckarnas öppning och en vanlig bov är misstag du gör i samband med hårborttagning. Om du drabbas av inåtväxande hårstrån ska låta bli att peta på dem och istället tvätta noga samt se över dina vanor under rakningen. Hur trimma könshår? Om du verkligen inte vill ha hår så kan du raka dig, men tänk på att könshåret är där för att skydda. Om du bara tycker att det är långt så kan du klippa det med tex en nagelsax. Gör det som känns rätt för dig. Du behöver såklart inte men om du känner dig bekväm med det så ska du självklart göra det.

Hur rakar man sin vagina?

Tips för god intimhygien

  1. korta först hårstråna med en sax.
  2. raka i blött tillstånd använd rikligt med lödder.
  3. använd endast nya rakblad.
  4. använd inte rakblad som använts av någon annan.
  5. raka i hårets riktning.
  6. skölj noggrant, badda torrt och återfukta.

← Föregående

Vem spelar Smaug?

Kan man använda hårborttagningskräm i underlivet?

Frågor och svar

Självklart kan du det! Veet erbjuder dig lyxen att själv kunna ta bort håren och få den silkeslena... Läs mer »

Carin . 2021-12-08

Kan man få en finne på pungen?

Frågor och svar

Talgkörtlar och hårsäckar kan bli inflammerade Det kan bero på att du har tagit bort hår,... Läs mer »

Elvina . 2022-07-08

Hur tar man bort har från pungen?

Frågor och svar

Pungen är känslig och det kan lätt svida till! Mitt råd är istället att använda rakhyvel,... Läs mer »

Vivia . 2022-01-16

Hur många spermier har man i pungen?

Frågor och svar

Totalt antal spermier: 40 miljoner per utlösning. Och därefter, när vandrar testiklarna ner... Läs mer »

Keri . 2022-02-06