Är Nestor korsord?

av Pamella / 2022-06-05

Är Nestor korsord?

Är Nestor korsord?

Synonymer till nestor

  • den äldste, ålderman, patriark, doyen; grand old man, vördnadsvärd åldring. motsatsord. gröngöling.
  • Användarnas bidrag. senior.

Är nestorn synonym?

Nestor betyder i stort sett samma sak som vördnadsvärd åldring. Implicerar kunnig inom något område. En gammal, vördnadsvärd och klok man Se fler synonymer nedan. Och en annan fråga, Är en nestor? Nestor betecknar den äldste och mest vördnadsvärde inom en viss krets eller sällskap.

Och därefter, vad betyder festligt?

Festlig betyder ungefär detsamma som högtidlig. Vad betyder ordet lufsa? Ordet lufsa är en synonym till lunka och pallra och kan bland annat beskrivas som ”går klumpigt”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av lufsa samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Är oväntad?

Ordet oväntad är en synonym till plötslig och överraskande och kan bland annat beskrivas som ”inte väntad”. Ordet är motsatsen till väntad. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av oväntad samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Man kan också fråga Är barock ide? Barocken är den epok eller stilriktning som främst inom konsten (måleri, skulptur, litteratur, arkitektur, musik) var dominerande i Europa från slutet av 1500-talet och in på 1700-talet. Inom bildkonst och arkitektur förekommer den under 1600-talet och en bit in på 1700-talet.

Man kan också fråga vad är flankerad?

Flankera uttalas flank|era och är ett verb -de. Flankera betyder: täcka el. begränsa på sidan. Därefter, vad betyder avtjäna straff? Avtjäna kan beskrivas som ”sitta av sitt fängelsestraff”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av avtjäna samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Och därefter, vad är belåning?

Belåna betyder ungefär detsamma som låna på.

Finns fog för korsord?

Frågor och svar

Synonymer till fogskarv, sammanfogning, fogning, fals, söm, nåt, not.skäl, grund, orsak, anledning.Användarnas... Läs mer »

Dixie . 2022-06-26

Är nära nog korsord?

Frågor och svar

Synonymer till nära noghart när, nästan, uppemot, närapåAnvändarnas bidrag. inemot. Med... Läs mer »

Carlie . 2022-05-07

Kan fena vara korsord?

Frågor och svar

Synonymer till fenaadj. (vard.) vara fena på vara skicklig på, vara expert på, vara haj påsubst.... Läs mer »

Dinnie . 2022-05-17

Är spel ibland korsord?

Frågor och svar

Synonymer till spelmusik, toner; spelande, musicerande; musikaliskt spelsätt, spelsätt, föredragssätt,... Läs mer »

Van . 2022-01-11