Är det billigt på Bali?

av Rivkah / 2022-03-24

Är det billigt på Bali?

Är det billigt på Bali?

Prisläget på Bali gör ön till en liten guldklimp i Indiska Oceanen för alla budgetresenärer. Även charterresorna till Bali är en prisvärd historia. Indonesien är fortfarande ett av de billigaste asiatiska länderna att semestra i.

På motsvarande sätt, hur mycket pengar får man ta med sig till bali?

Låter det som en dröm? Det behöver det inte vara. Prisläget varierar förstås beroende på när du väljer att åka och till vilken ort, men med lite förarbete och en tydlig budget går det att få två veckors semester på Bali för under 10 000 kronor per person i resesällskapet. Vad kostar mat och dryck på Bali? Populär gul ost (1 kg): 72 SEK (105,000 IDR) En flaska öl från ett känt märke: 25 SEK (36,000 IDR) En korv eller kallskuret (1 kg): 183 SEK (267,000 IDR) En mid-range vin (en flaska): 137 SEK (200,000 IDR)

Därefter, vart är bäst att bo på bali?

Nusa Dua har kanske Balis absolut finaste stränder. Vill du enbart ha lyx och harmoni är det i Nusa Dua du ska befinna dig. Det här området anses som lite lyxigare än de andra områdena. Åker du på smekmånad rekommenderar jag att bo på ett riktigt schysst hotell i Nusa Dua som har direkt access till stranden. Är det dyrt att äta på Bali? Äta ute: Medelpriset för en trerätters middag är ca 100 kr per person. En öl kostar ca 15 kronor.

Vilken tid på året är bäst att åka till Bali?

Till Bali kan du resa året om – här ligger dagstemperaturen på runt 30 grader. Perioden maj till augusti är dock allra mest populär då det regnar minst. Ubud är centrum för den balinesiska kulturen och här kretsar mycket kring det andliga. Med detta i åtanke, hur tar man sig till bali? Flygtider från Sverige till Denpasar (Bali)

  1. Stockholm – Denpasar, 17 tim 5 min (1 stopp)
  2. Göteborg – Denpasar, 18 tim 25 min (2 stopp)
  3. Malmö – Denpasar, 17 tim 35 min (2 stopp)
  4. Köpenhamn – Denpasar, 15 tim 35 min (1 stopp)

Följaktligen, hur är det att resa till bali?

Vad du inte får missa under din resaBali

Kuta-Legian-Seminyak erbjuder långa stränder och otroliga vågor. Perfekt för dig som vill surfa! Många restauranger, barer och affärer trängs längs stranden. Nusa Dua har fantastisk sand, färre turister och en lugnare atmosfär än Kuta.

Med hänsyn till detta, vad är det för typ av mat i bali? Bali är en vegetarians dröm. Trots att Indonesien är ett land som lagar mycket mat med kött och fisk så finns det mängder av fantasifull vegetarisk mat med grönsaker, tempeh eller tofu. I turisttäta orter som Kuta är den vanligt att stöta på smakrika rätter som nasi goreng eller gado-gado i vegetarisk tappning.

Med hänsyn till detta, hur mycket kostar en öl i indonesien?

Flaska eller kartong med mjölk (1 liter): 13 SEK (18,000 IDR) Populär gul ost (1 kg): 79 SEK (115,000 IDR) En flaska öl från ett känt märke: 30 SEK (44,000 IDR) En korv eller kallskuret (1 kg): 144 SEK (210,000 IDR)

Finns det direktflyg till Bali?

Frågor och svar

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Bali (Denpasar). Flera flygbolag erbjuder flyg... Läs mer »

Feliza . 2021-12-02

Finns det risk för ras eller att marken rör på sig i Bali?

Frågor och svar

Det finns risk för oroligheter i huvudstaden Jakarta, men också på turistöarna, bland annat... Läs mer »

Wanda . 2022-03-05

Vad kostar det att turista på Bali?

Frågor och svar

Om flyg till Bali Det bästa priset för enkelflyg till Bali från Sverige under de senaste 72... Läs mer »

Jemmy . 2022-03-31

Var är det bäst att bo på Bali?

Frågor och svar

Nusa Dua har kanske Balis absolut finaste stränder. Vill du enbart ha lyx och harmoni är det... Läs mer »

Nikaniki . 2022-01-28