När var Whitney Houston i Göteborg?

av Perri / 2022-07-19

När var Whitney Houston i Göteborg?

När var Whitney Houston i Göteborg?

En av de stora låtarna på albumet var Dolly Parton-covern ”I'll always love you”. Whitney Houston var minst sagt i rampljuset och den 17 oktober 1993 kom hon till Scandinavium med sin turné ”The bodyguard world tour”. Många ville se stjärnan, 11 147 fans kom på konserten.

Man kan också fråga när var whitney houston i stockholm?

Det blir första gången på nästan elva år Whitney Houston spelar i Sverige. Senaste gången hon uppträdde på svensk mark var i Globen i oktober 1999. Med hänsyn till detta, vem mördade whitney houston? Whitney hittades död den 11 februari i år och enligt patalogen var dödsorsaken drunkning i samband med hjärtsjukdom och kokainbruk. Nu menar ändå Paul Huebl att superstjärnan hade en drogskuld på 1,5 miljoner dollar, och skulden ska ha varit till "farliga knarklangare".

Vilken låt slog Whitney Houston igenom med?

Jag var tonåring när Whitney Houston (1963-2012) slog igenom 1985. Året då radion smekte fram hennes första internationella hit Saving All My Love (1985) medan videon till How Will I Know hotade spränga tv-rutan. Följaktligen, vem ärvde bobbi christina? När Whitney Houston avled 2012 gick hennes förmögenhet på drygt 170 miljoner kronor till dottern, skriver Aftonbladet. Enligt Houstons testamente går tillgångarna, som inkluderar rättigheterna till Whitney Houstons varumärke och musik, nu till Bobbi Kristina Browns mormor Cissy Houstons och hennes söner.

Hur slutar Bodyguard?

Fletcher springer fram till honom och kramar om honom. När Rachel kommer fram går Fletcher. Frank berättar för Rachel att han ska sluta som livvakt. Rachel och Fletcher går in i flygplanet och precis när motorerna sätts igång hörs låten ”I will always love you”. Vad heter låten som räknas som en av Dolly Partons största utgiven på singel 1973? Jolene är en sång skriven och inspelad av Dolly Parton. Den släpptes på singel i oktober 1973 och blev hennes andra countryhit, och den toppade U.S. Country Singles i februari 1974. Jolene räknas som en av Dolly Partons största låtar.

Man kan också fråga vem spelade huvudrollen i filmen bodyguard?

Bodyguard (engelska: The Bodyguard) är en amerikansk romantisk drama-thrillerfilm i regi av Mick Jackson som hade biopremiär i USA den 25 november 1992. I huvudrollerna syns Kevin Costner och Whitney Houston. Filmen hade Sverigepremiär den 18 december 1992. Folk frågar också vad är en bodyguard? Bodyguard betyder ungefär detsamma som livvakt.

Vad betyder namnet Jolene?

Jolene är en annan stavning av Joline. Jolene är ett kvinnonamn som möjligen kommer av det franska ordet jolie, vilket betyder söt. Mest berömt är namnet förmodligen från en låt av Dolly Parton från 1973.

När var Whitney Houston i Sverige?

Frågor och svar

Det blir första gången på nästan elva år Whitney Houston spelar i Sverige. Senaste gången... Läs mer »

Marget . 2022-03-03

Wann und warum ist Whitney Houston gestorben?

Frågor och svar

2012 stirbt Whitney Houston an einer Drogenüberdosis in der Badewanne eines Hotels. Drei Jahre... Läs mer »

Felicity . 2021-12-30

Warum sagt man Houston wir haben ein Problem?

Frågor och svar

“ sind die Worte eines bekannten, aber nicht ganz korrekt wiedergegebenen Funkspruchs, der am... Läs mer »

Paulita . 2021-12-26

När var Rolling Stones i Göteborg?

Frågor och svar

Rolling Stones dubbelkonsert i Göteborg 19–20 juni 1982 var det dittills största publikevenemanget... Läs mer »

Keri . 2021-12-12