Vad dricker Homer?

av Norean / 2021-12-20

Vad dricker Homer?

Vad dricker Homer?

Homer tillbringar ofta sina kvällar genom att dricka Duff i Moe's Tavern tillsammans med sina arbetskamrater Carl Carlson och Lenny Leonard, och bäste vännen Barney Gumble (som är alkoholist). Homer har komplicerade relationer till sina barn och umgås mest med Bart även om han brukar strypa honom om han är kaxig.

Följaktligen, var bor familjen simpsons?

Dan Castellaneta och Julie Kavner, som spelar Marge och Homer, spelade även dem i gamla Tracey Ullman Show. Utöver familjen finns ett enormt galleri av återkommande rollfigurer, av vilka många aldrig har någon bärande roll. De bor i den fiktiva, allmänt hållna staden Springfield. Man kan också fråga vem ägde simpsons? Matthew Abram Groening [mæt grˈeɪnɪŋ], född 15 februari 1954 i Portland, Oregon, är en amerikansk animatör med bakgrund från Norge och Tyskland, mest känd som skapare av de tecknade tv-serierna The Simpsons och Futurama. Groenings uppväxt i Portland har gett inspiration till hans serier.

Dessutom, vad heter farfar simpson?

Abraham Jay Simpson, även kallad Abe Simpson eller Grampa (farfar) är en figur i den tecknade tv-serien The Simpsons. Rösten görs av Dan Castellaneta. Han är far till Homer Simpson och farfar till Bart, Lisa och Maggie Simpson. Har barn i Simpson? Homer är den buffliga fadern i familjen Simpson. Tillsammans med hustrun Marge har han tre eller fyra barn: Bart, Lisa, Maggie och Hugo.

Vem äger Simpsons i Sverige?

Han startade sitt första företag när han var 13. Fyra år senare har Olof Gustafsson köpt rättigheterna till att ge ut Simpsons som seriealbum på sitt eget förlag. Vem äger Simpsons rättigheter? Rättigheterna till tv-serien Simpsons har sålts, skriver Deadline. FXX gick segrande ur striden med fyra andra kabelkanaler. De ska nu betala ”Simpsons”-producenten 20th Century Fox 8 miljoner kronor i veckan för rättigheterna till repriserna - en rekordsumma i tv-världen.

Vem tog in Simpsons till Sverige?

Frink, som bär tjocka glasögon och läkarrock, är seriens galne uppfinnare. Han är känd för explosiva experiment har bland annat sprängt Moes Tavern. Hans röst görs av skådespelaren Hank Azaria. Det är första gången sedan starten 1990 som "Simpsons" hamnar i Sverige. Man kan också fråga vart kommer olof gustavsson ifrån? Olof Gustafsson är 27 år gammal och växte upp på Ekerö utanför Stockholm. Han har aldrig redovisat några inkomster i Sverige, men har själv uppgett att han har privata skulder på 1,4 miljoner kronor. Han har arbetat för företaget Escobar Inc, som ägs av knarkkungen Pablo Escobars bror Roberto Escobar, i sju år.

Följaktligen, när började simpsons sändas i sverige?

17. I Sverige började "Simpsons" att sändas i TV3 hösten 1990.

Vad händer om man dricker klorofyll?

Frågor och svar

Klorofyll hjälper till att förebygga flera olika typer av cancer och motverkar även åderförfettning,... Läs mer »

Sean . 2022-05-21

Vad dricker man till risotto?

Frågor och svar

En ljus lager i internationell stil eller en dortmunder/helles går bra till krämig risotto, och... Läs mer »

Agathe . 2022-01-30

Vad dricker man till exotisk bricka?

Frågor och svar

SV: Vilket vin passar till exotisk planka Liebfraumilch, Jp chenet, Diamant, Vino tinto, Aurora,... Läs mer »

Zia . 2021-12-16

Vad dricker man till vietnamesisk mat?

Frågor och svar

Precis som till många andra vietnamesiska rätter passar en ljus lager med måttlig beska till... Läs mer »

Brigitta . 2022-03-09